Altijd met Professionele geluidsset    Deskundig overleg met kiezen    Méér dan 100.000 hits van toen en nu    Geen verborgen kosten    Ruime bezorg/haal tijden    Professionele apparatuur    8m² achterwand met oude platenkast print    Losse NEON verlichting    Makkelijke playlist bediening    Combinatiekorting    Originele GROTE Wurlitzer Jukebox  

JUKEBOX VERHUUR

De Platenkast: hét adres voor een onvergetelijk nostalgisch jukebox feestje!


Maak jouw event compleet. Huur een klassieke en authentieke Wurlitzer Jukebox! 

Nostalgie en moderniteit komen samen bij De Platenkast. Een professionele, gemoderniseerde Jukebox met de tijdloze charme van een originele Wurlitzer Jukebox maakt jouw event of feest af! Laat je gasten genieten van een unieke muzikale-ervaring.

Wurlitzer_jukebox_verhuur
Wurlitzer_jukebox_huren
Wurlitzer_jukebox_bubbels
Wurlitzer_jukebox_neon
Wurlitzer_jukebox_muziekcomputer
Wurlitzer_jukebox

Onze professionele en gemoderniseerde jukebox combineert de tijdloze charme van een originele Wurlitzer Jukebox met de nieuwste technologieën. Dit zorgt ervoor dat jouw event of feest een onvergetelijke ervaring wordt.

Met De-Platenkast.nl kunnen jouw gasten genieten van een unieke karaoke-ervaring die zowel klassiek als eigentijds is. Voeg een vleugje retro toe aan je feest met onze stijlvol geüpgradede jukebox en laat je gasten zich onderdompelen in muzikaal plezier.

Een jukebox huren doe je bij De Platenkast!

De huur van een jukebox is compleet met professionele geluidsapparatuur, neonsign en maakt daarmee elk evenement een groot feest! De jukebox kun je huren voor alle soorten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, bruiloften, events, festivals etc.

Wat maakt De Platenkast bijzonder? 

📀 Authentieke Wurlitzer jukebox: Onze jukebox is gerestaureerd én gemoderniseerd, waardoor jouw gasten eenvoudig digitaal de jukebox kunnen bedienen. Alle top-40 hits en oude meezingers krijg je gemakkelijk gevonden en zet je klaar.


Sfeervolle kleurrijke lichten met de alom bekende bubbel in de buizen van de jukebox werkt zelfs! Bovendien hebben wij een originele Wurlitzer! Waar concurrenten een nieuwe, kleinere variant verhuren, bieden wij enkel deze authentieke jukebox aan!


originele_wurlitzer_jukebox
complete set_jukebox_verhuur
leusden-jukebox-verhuur

👇 Bekijk hieronder de jukebox in actie! 👇

 Bekijk de video om de jukebox in actie te zien! Je krijgt hiermee een volledig beeld wat er bij de huur zit inbegrepen en welke sfeer je kunt verwachten! De verlichte jukebox, neonsign doen wonderen en maken de jukebox tot dé eye catcher van jouw feest! 👇

We hebben maar één unieke Wurlitzer in de verhuur!

Check hier snel de beschikbaarheid?

🎤 Topkwaliteit:
Voor jouw event alleen het beste, dus A-kwaliteit boxen, een gemoderniseerde professionele jukebox, meegeleverde aparte microfoon voor speeches, neonsign, backdrop en ga zo maar door! Alles om de ervaring compleet te maken!

Je huurt de jukebox compleet met decoratie.
Het decor/achterwand is dus inbegrepen! De achterwand plaatsen we achter de jukebox en de lichten van de neonsign en de jukebox weerkaatsen hierop. De sfeer komt daardoor alleen maar ten goede!

👌 Eenvoudig!
De verhuur en de bediening van de digitale Wurlitzer jukebox werkt eenvoudig. De jukebox wordt geplaatst, opgehaald, uitgelegd en verder is de bediening kinderspel. Dus geen gedoe met vervoer of instellingen, maar direct zingen uit volle borst!

Waarom kiezen voor De Platenkast?

💥Unieke ervaring:
De Platenkast biedt een complete, bijzondere ervaring aan elk event, die iedereen bij zal blijven.

🎉 Geschikt voor elk evenement:
De jukebox is te huren voor elk feest, van een bruiloft en vrijgezellenfeest tot bedrijfsevents. De Platenkast maakt jouw evenement onvergetelijk!

👀Volledig ontzorgd:
Onze jukebox karaokeset wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een topavond, inclusief microfoon, een samen opgestelde playlist en een deskundig team die de jukebox plaatst, alles soepel laat verlopen en klaarstaat bij eventuele problemen!

Heb je nog een vraag over het huren van onze Jukebox? Check dan even hier de pagina met meest gestelde vragen of neem gewoon even contact met ons op.

Huur nu de unieke Jukebox!

 • Professioneel
 • All-in prijzen
 • Grootste Jukebox van NL
 • Combinatiekorting
 • Nostalgie
 • Geen DJ nodig
 • Microfoon & Karaoke mogelijk

Wat is het verschil tussen het huren van een jukebox of een karaokeset?

Bij De Platenkast kun je terecht voor het huren van een jukebox, maar ook een professionele karaokeset. Het is belangrijk om het verschil te weten tussen de twee, zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw event! Mocht je er toch niet uitkomen, dan staan wij je graag te woord!

Bij het huren van de jukebox krijg je de Wurlitzer jukebox geleverd, compleet met achterwand, neonsign en een professionele geluidsinstallatie, geschikt voor feesten vanaf 50 personen. Mocht jouw event groter zijn, dan is er altijd een optie om extra professionele apparatuur bij te boeken. De jukebox zet je in tijdens jouw feest en voegt extra interactie toe. Samen met jouw gasten zet je de grootste en foutste hits klaar! Ga samen de dansvloer op en geniet van de muziek!

Als je een karaokeset wilt huren, krijg je dezelfde apparatuur geleverd als bij de jukebox, maar je krijgt er ook een extra scherm(en) bij, zodat je gemakkelijk de teksten kunt meezingen. Bovendien is bij de huur een professionele microfoon met old school look inbegrepen, die perfect past bij de Wurlitzer!

Standaard inbegrepen is:

 • Klassieke Wurlitzer Jukebox
 • Bijpassende backdrop met NEON
 • Gave Neon LED-sign: ' De Platenkast' 
 • Professioneel geluidsset tot maar liefst 100 man (of meer)
 • Microfoon voor sprekers
 • Alle denkbare karaoke hits en muziek van toen en nu
 • 50 km reiskosten vanaf Leusden inbegrepen
klassieke Wurlitzer jukebox bedien Klassieke Wurlitzer jukebox

FAQ

Bezoek onze FAQ-pagina voor antwoorden op veelvoorkomende vragen.

JUKEBOX ARRANGEMENT

All day / All-in prijs

Doe-Het-Zelf-Feestje

€ 695,-

 • Gehele dag en/of nacht verhuur.
 • Incl. Transport, plaatsen en ophalen.
 • Unieke achterwand 8m² met NEON letters.
 • Meer dan 100.000 nummers beschikbaar.
 • Karaoke (meerprijs).
 • Incl. Microfoon voor speech etc.
 • Professioneel geluidsysteem.
 • Combinatiekorting. (klik hier).
 • Geschikt voor ruim 50-100 personen.
 • Meerprijs extra premium speakers voor meer personen.
 • Incl. BTW.
 • 24/7 Support van het team

De Platenkast is onderdeel van Event Vrienden.
Event Vrienden beschikt over alles wat nodig is om van jouw feest een groot succes te maken!

Klik hier om de opties te bekijken

De platenkast is powered by
www.event-vrienden.nl