Altijd met Professionele geluidsset    Deskundig overleg met kiezen    Méér dan 100.000 hits van toen en nu    Geen verborgen kosten    Ruime bezorg/haal tijden    Professionele apparatuur    8m² achterwand met oude platenkast print    Losse NEON verlichting    Makkelijke playlist bediening    Combinatiekorting    Originele GROTE Wurlitzer Jukebox  

Het team van de-platenkast.nl in Leusden

blauwe pijl

WE KUNNEN NIET WACHTEN OM JE TE ONTMOETEN IN LEUSDEN

Wij zijn het team

Jeroen van Rooijen

Jeroen van Rooijen  - Van hobby-DJ tot fulltime feestmaker

In de jaren ‘80 ben ik geboren in Ijsselstein en ik woon inmiddels al tien jaar in Leusden. Tijdens de coronatijd ben ik getrouwd met Francine en ik woon met haar en onze kids vlakbij ons bedrijfspand.

In 2010 heb ik in een half jaar tijd een razendsnelle overstap gemaakt van hobby-dj naar professioneel dj, waardoor ik ervan kon rondkomen. Zo draaide ik regelmatig voor een vaste opdrachtgever, waardoor ik allerlei verschillende dj-avonden verzorgde op allerlei verschillende plekken.

‘De vriendelijke DJ’ was daarmee geboren en ik reisde het hele land af met de aanhanger achter de auto. Vooral besloten feesten richtte ik me op, dat zijn immers de leukste feesten! Bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen - het maakt niet uit - ik hou de dansvloer tot het einde gevuld!

De aanvragen vlogen me inmiddels om de oren, dus ik voegde een ‘s achter de bedrijfsnaam toe: ‘De vriendelijke DJ’s’. Dat was een flinke stap! Maar, kwaliteit moest ik blijven waarborgen en garanderen. De belangrijkste regel blijft tot nu toe dat ik een dj aanneem als ik die ook op mijn eigen bruiloft zou boeken. De hoogste kwaliteit bieden is voor mij het belangrijkste en daar heb ik de juiste teamleden voor gevonden!

Steeds meer diensten voegden we in de loop van de tijd toe. Denk hierbij aan verhuur van photobooths en jukeboxen, maar ook ons coronaconcept ‘Feestje-cadeau’.

In 2022 werd het tijd om het bedrijf naar een nog hoger plan te trekken. 'Event-vrienden' was geboren. Nog even vriendelijk als in 2010, maar breder inzetbaar met talloze unieke diensten.

Langetermijnplannen maken zijn altijd moeilijk, dus ik zie wel wat de toekomst ons brengt. Go with the flow en vooral genieten waar ik zo van houd: plaatjes draaien.

Hopelijk zie ik je snel op een dansvloer!  🕺💃

Silas Vinken

Silas Vinken - De vrolijke bezorger van De-Platenkast.nl

Als Benjamin van het team doe ik werkelijk alles, behalve het draaien zelf. Misschien is dat iets voor de toekomst.

Via kennissen kwam ik in contact met Jeroen en het team en dat klikte meteen. Sinds 2022 ben ik in vaste dienst en zo rijd ik vele photobooths, dj-shows en lichtletters het land door. Soms maak ik lange dagen en nachten, maar dat alle mensen blij zijn als ik langskom, maakt veel goed!

Ik kom op de mooiste plekken en lever de leukste accessoires voor feesten. Sorry, ik hou niet van koffie, maar een cola en, nog liever zelfs, een Red Bull wordt gewaardeerd!

Let maar niet op hoe snel ik drink, want ik moet weer door! Ik kom graag op tijd. 🐯

Remco Rensing

Remco Rensing - Trotse ouder, creatieve duizendpoot.

Geboren in begin jaren ‘80 en ik woon sinds die tijd in IJsselstein met mijn twee kids Dewi en Milan. Jeroen leerde ik kennen tijdens het vakkenvullen bij de C1000. Met een aantal van deze vulploeg zijn we zelfs nog steeds goede vrienden gebleven.

Ik ging regelmatig mee op sleeptouw naar de optredens van Jeroen. Toen hij groeide, groeide ik mee en bouwde ik regelmatig shows op of af voor hem en andere dj’s.

Nog steeds kom je mij tegen bij het opbouwen of afbreken van een dj-show of het oppikken van de jukebox. Daarnaast help ik je graag bij het maken van het ontwerp voor de photobooth en fungeer ik als eerste aanspreekpunt in de studio in Leusden. Dat is de ideale plek om alle mogelijkheden voor jouw event door te spreken.

Samen gaan we er iets unieks van maken!  🚀

Charelle Tol


Charelle Tol - Huisgenoot van DJ Marten, e-mailheld.

Ik woon in Bodegraven, samen met dj Marten. Jeroen en Marten werken samen sinds ik me kan herinneren. Ze hebben dezelfde ambities en visie en daarin versterken zij elkaar. Dat is altijd mooi om te zien!

Een aantal jaren geleden kon het team van Jeroen wat hulp gebruiken en ik hoefde daar niet lang over na te denken. Ik draag graag bij aan de leukste feestervaring!

Iedere week beantwoord ik mails, maak offertes en stuur de noodzakelijke facturen. 

Ik kijk uit naar je mailtje! 👀

SAMEN

Wij werken graag samen met de volgende mensen en partijen

De platenkast is powered by
www.event-vrienden.nl