Altijd met Professionele geluidsset    Deskundig overleg met kiezen    Méér dan 100.000 hits van toen en nu    Geen verborgen kosten    Ruime bezorg/haal tijden    Professionele apparatuur    8m² achterwand met oude platenkast print    Losse NEON verlichting    Makkelijke playlist bediening    Combinatiekorting    Originele GROTE Wurlitzer Jukebox  

De perfecte soundtrack voor jouw droombruiloft!

Zo maak je de huwelijksdag onvergetelijk!

Een bruiloft is jullie speciale dag! Een dag vol liefde, plezier, maar ook onvergetelijke momenten. Waarschijnlijk ben je al maanden bezig met de voorbereiding en ben je mogelijk nog op zoek naar de laatste details om jouw feest onvergetelijk te maken!

Als je echt iets bijzonders zoekt, als muziekoplossing, huur dan een jukebox! Een extra unieke sfeer creëer je daarmee. Wellicht past dit goed bij jullie als koppel en bij de stijl/thema van het feest! Een extra retrolook bereik je hiermee zeker!

Waarom een jukebox huren voor jouw bruiloft?

Uniek: Een dj zie je regelmatig op bruiloften en sommige koppels pakken zelfs uit met een heuse band! Beide opties zijn vaak prijzig. Het huren van een jukebox is een stuk goedkoper en bovendien krijgt jouw bruiloft een nostalgische en vintage sfeer. Het geheel wordt wat ‘warmer’. Perfect voor een bruiloft met een retrothema en is daarnaast ook een echte blikvanger!

Onbeperkte muziek: Met een jukebox, en met name die van ons(!), heb je de keuze uit duizenden nummers in alle mogelijke genres. Van meezingers tot de nieuwste hits uit de top 40!

Interactief: geen aanvraagjes meer doen bij de dj en heimelijk wachten tot je favoriete nummer wordt gedraaid… Nu kunnen jouw gasten zelf nummers klaarzetten. Een spontane en gezellige sfeer ontstaat zo!

Handig in gebruik: de meeste jukeboxen zijn zeer gebruiksvriendelijk! Zelfs oudooms en tantes kunnen een keuze maken en vervolgens heupen losgooien!Tips voor de huur van een jukebox van De Platenkast

Personaliseer van te voren de playlist: Zet samen met je aanstaande een playlist klaar, met al jullie favoriete nummers! Nummers die jullie verhaal vertellen en een speciaal moment markeren in jullie relatie. Vergeet ook niet de uitsmijters!
Betrek je gasten: Moedig je gasten aan om hun favoriete liedjes te kiezen en aan de playlist toe te voegen. Dit zorgt voor een goede mix van muziek, die iedereen waardeert!

Maak het interactief: Plaats een krijtbord of notitieblok naast de jukebox waar gasten hun muziekaanvragen op kunnen schrijven. Dit maakt het feest interactief en leuk voor iedereen.

Maak het feest compleet met een photobooth: Zo kunnen je gasten ook nog blijvende herinneringen achterlaten en meekrijgen!


Wellicht ben je nu overgehaald, maar welke liedjes moet jij zeker klaarzetten voor jullie eigen playlist? Hier alvast drie bijzondere aanraders van onze kant:


🔥 Can't Help Falling in Love - Elvis Presley: Een klassieker!
🔥 Your Song - Elton John: Een prachtige ballad.
🔥 All of Me - John Legend: Iedereen kent ‘m!
🔥 Bruno Mars – Marry You: Vrolijk & Romantisch


TOP4 Populaire Bruiloft Liedjes

Meatloaf en Tina Turner komen vast wel voorbij op de avond (en vooral richting het einde ;)), dus die hoeven we je niet meer als tip mee te geven!

De Platenkast: jouw adres voor een onvergetelijke bruiloft

Ben je op zoek naar een jukebox voor jouw bruiloft? Dan ben je bij De Platenkast aan het juiste adres! Een gemoderniseerde, maar originele Wurlitzer staat klaar om de show te stelen, naast jullie als schitterende koppel uiteraard ;).
Weet je niet zeker of een jukebox bij jouw bruiloft past? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag en kunnen op jouw vragen alle antwoorden geven!
Een jukebox huren voor je bruiloft is een unieke manier om jullie liefde voor muziek te delen en je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Laat de jukebox de soundtrack van jullie liefde zijn en maak van jullie grote dag iets dat nog lang zal heugen! 


platenkast-huwelijk-bruiloft-aanvulling
karaoke op de huishoudbeurs
leusden-jukebox-verhuur-huwelijk

De platenkast is powered by
www.event-vrienden.nl