Deskundig overleg met kiezen Méér dan 100.000 hits van toen en nu Geen verborgen kosten Ruime bezorg/haal tijden Professionele apparatuur 8m² achterwand met oude platenkast print Losse NEON verlichting Makkelijke playlist bediening Combinatiekorting Originele GROTE Wurlitzer Jukebox

Antwoord op veelgestelde vragen

FAQ De Platenkast

Vervoer is geen probleem, want dat is ons probleem! Wij zorgen voor op- en afbouwen, klaarzetten van de backdrop, aansluiten van de jukebox en de uitleg aan jou.

Onze voorkeur gaat uit naar binnen of overdekt buiten, zoals een veranda, overkapping, schuur etc

Wij zijn er trots op dat we deze gemoderniseerde jukebox leveren met alleen maar A-kwaliteit boxen. Het beste geluid is daardoor gegarandeerd!  

50 kilometer vanuit onze standplaats Leusden is standaard inbegrepen. Daarbuiten rekenen wij een kleine vergoeding. Maar als antwoord op de vraag: tot waar jij wilt! Met trappen hebben we dan wel weer moeite. Met name onze ruggen!

Vervoer en plaatsen, microfoon (om die speech te geven!), 50 km reiskosten, geluidssysteem, achterwand en neonsign als eye catcher. Alsof de Wurlitzer nog niet genoeg blikken vangt!

Op een onopvallende plek zit een volumeknop voor zowel de jukebox en de microfoon. Dit leggen we uit bij het plaatsen van de jukebox. Handig om alleen voor jou te weten, als de avond toch wat langer duurt dan gedacht en je rekening wil houden met de buren!  

Wij zijn ruim op tijd op jouw feestlocatie. Prettig voor een testronde als je wilt! Plaatsen kost ons een half uurtje en dat is inclusief uitleg aan de boeker.

Zeker, zolang ie maar droog staat! Een feesttent geniet dan onze voorkeur.  

Dat doe je hier. Ben er snel bij, zodat je voorzien bent van de jukebox! Ook kun je daarbij aangeven wat je nog meer wilt huren om jouw event naar de next level te tillen!

Niet zo gek veel. Eén stroomgroep 220 volt is voldoende.  

€695,- en dan kun jij een gezellig feest geven voor al jouw vrienden en familie. Een grote(re) groep is ook mogelijk, maar dan raden we de huur van een extra set boxen aan!  

Als je kunt typen kun jij ‘m gebruiken!  

Geen stress, wij staan te allen tijde klaar voor support! Telefonisch is veel op te lossen, maar mocht het nodig zijn, dan zijn wij binnen no time op jouw event! 

De jukebox bevat alle huidige top 40 hits. Mocht er eentje niet klaarstaan, dan kunnen ter plekke verzoekjes worden gedownload via het eigen, ingebouwde wifi-netwerk.

Op de jukebox is een touchscreen geplaatst, waar iedereen mee uit de voeten kan! Met het zoekicoon zoek je jouw foute of oude knaller en zet je ‘m vervolgens eenvoudig klaar in de playlist.

Liever niet! En dat is ook niet nodig, want alle muziek die jij nodig hebt voor jouw feestje of event zit in de jukebox

Zet klaar, geniet en zing. Geen muntjes komen eraan te pas! Betaling is niet nodig!

Voordat je gasten binnenkomen kun jij een eigen playlist samenstellen. Wij helpen je mee als we de jukebox komen leveren.

Dat kan alleen de boeker met een speciale pincode! Dus hou die te vriend ;)

Nee, helaas kan dat niet. Misschien ontdek je in de metalen klanken wel een verborgen liefde voor deze donkere kant van de muziek!  

Alle! Een gezellige playlist maken we vooraf samen, zodat de gasten goed opgewarmd kunnen beginnen aan de karaokeavond, maar daarna kunnen de gasten alle verzoekjes erin verwerken!

Je kunt ervoor kiezen om dit uit te zetten! Zo voorkom je aan het einde van de avond dat Paradise by the dashboard light voor de tiende keer voorbij komt!   

Helaas niet! Maar vrees niet! Alle denkbare hits van de jaren ’60 tot nu zijn aanwezig! Alles wat ooit in de hitlijsten heeft gestaan is af te spelen. We dagen je uit om jouw favoriete meezinger te vinden. Vind je ‘m niet, dan krijg je van ons een verrassing!

De jukebox is een waardevolle, klassieke, authentieke Wurlitzer! De jukebox is aangepast met een touchscreen om de ervaring naar de 21e eeuw te halen.

De jukebox krijgt standaard twee boxen meegeleverd, die zuiver en mooi klinken. Genoeg voor een gezellig feestje van 50 man. Pak je groter uit, dan kun je tegen een meerprijs extra boxen huren.

De bekende verlichte bubbels in de buizen van de Wurlitzer werken, iets waar deze jukeboxen om bekend staan! Daarnaast wordt de jukebox geleverd met een vet neonbord en dat bij elkaar met de backdrop geeft een gezellige, warme sfeer. Klaar voor een feestje dus!
Optioneel kun jij zelf nog extra verlichting plaatsen!  

De achterwand geeft je feest net dat beetje extra sfeer, doordat de verlichting van de jukebox en de neonsign erop weerkaatsen! De afmetingen zijn 2,25 m hoog en 3 m breed. Zeven vierkante meter scherm dus!

De Wurlitzer is 150 cm hoog en 100 cm breed.

Team van de-platenkast.nl

Toch nog vragen?

We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen voor je verzameld. Staat je vraag er toch niet tussen? Geen probleem! Je kunt ons altijd een berichtje sturen.

De platenkast is powered by
www.event-vrienden.nl