Altijd met Professionele geluidsset    Deskundig overleg met kiezen    Méér dan 100.000 hits van toen en nu    Geen verborgen kosten    Ruime bezorg/haal tijden    Professionele apparatuur    8m² achterwand met oude platenkast print    Losse NEON verlichting    Makkelijke playlist bediening    Combinatiekorting    Originele GROTE Wurlitzer Jukebox  

De voordelen van het huren van een professionele karaokeset

Een onvergetelijk feest organiseren hoeft geen zware opgave te zijn met het huren van een professionele karaokeset!

Een onvergetelijk feest organiseren hoeft geen zware opgave te zijn met het huren van een professionele karaokeset!

Zo’n karaokeset biedt entertainment, gezelligheid door interactie, maar bovendien ook veel plezier aan jouw gasten.

Stel dat je een karaokeset wilt huren, waar moet je dan naar kijken en rekening mee houden? We geven je hieronder een aantal tips mee voor de huur van apparatuur, maar ook voor je feest zelf!

Verschil tussen professionele karaokeset en geïmproviseerd.
Een professionele karaokeset biedt talloze voordelen boven geïmproviseerde sets met laptops, beamers en een wit doek. Professionele apparatuur zorgt namelijk voor een probleemloze feestervaring en heeft betere geluidskwaliteit en een uitgebreide bibliotheek van liedjes. Bij ons www.de-platenkast.nl wel meer dan 10.000 bekende liedjes!💃🕺

Daarnaast zijn er ook talloze standaardsets te huur, die qua niveau het ook niet halen bij een professionele set! Onze tip is dus om het goed aan te pakken en direct te kiezen voor een professionele set.

Bij een professionele set krijg je vaak accessoires meegeleverd, zoals aankleding, een achtergrond en een (bijzondere) microfoon.

🔥 Waar moet je op letten bij het huren van een karaokeset?

Bij het huren van een karaokeset zijn er een viertal zaken waar jij naar moet kijken om gegandeerd een feestelijke avond tegemoet te gaan! 


1. Kwaliteit

Kwaliteit met hoogwaardige apparatuur is wat jij moet zoeken bij een verhuurder. Dus, helder geluid, betrouwbare microfoons en bovendien een gebruiksvriendelijk systeem om songs klaar te zetten. Kijk bij de verhuurder naar betrouwbare merken als Bose, brooklyn audio, Martin audio en L-Acoustics.2. Bibliotheek

Het draait hier om de liedjesbibliotheek natuurlijk! Die moet uiteraard goed gevuld zijn en makkelijk te bedienen! De meeste professionele verhuurders hebben een video van het gebruik op de website of kunnen dit leveren bij navraag. Zo ben jij gegarandeerd van de beste gebruikservaring en kun jij volop genieten van je feest! 3. Ondersteuning

Het is prettig als de verhuurder 24/7 klaar staat bij problemen! Het zou eeuwig zonde zijn als jij de volle mep betaalt voor de huur, maar dat je een aantal uur geen gebruik kunt maken van de apparatuur. Je feest ligt in het water dan! Slechet muziek is 95% van je feest verknalt. TOP muziek maakt je feest voor 85%! Minimaal telefonische hulp is dan gewenst en als het moet, hulp op locatie! Ook dit kun je navragen aan het team. 4.Prijsstelling en levering

Vergelijk pakketten bij een verhuurder en zorg dat je snapt wat je huurt. Betaal niet teveel voor accessoires die je niet gaat gebruiken! Check ook in welke hoedanigheid de apparatuur geleverd wordt, zodat je achteraf daarover geen discussie hebt met de verhuurder.


Tips voor een geslaagde karaoke

Je zet de grootste knallers, maar ook jouw favorieten, alvast klaar, zodat het feest bij binnenkomst van gasten direct kan beginnen! Een mix van hits door de jaren heen raden wij altijd aan!


Maak vooraf een playlist

Ok, je hebt nu de beste karaoke-apparatuur uitgekozen en degelijk onderzoek gedaan naar alle mogelijkheden. Nu is het tijd voor de belangrijkste tips om jouw feestje geslaagd te maken!


Zorg voor een ontspannen sfeer

In de schijnwerpers staan is al moeilijk genoeg. Zorg er dus voor dat iedereen zin heeft om te zingen en niet moederziel alleen voor een grote groep staat. Meerdere microfoons, of eentje die gedeeld kan worden, bijvoorbeeld hangend aan het plafond, is dan helemaal top!

Kun je niet wachten om je alvast voor te bereiden? Lees dan hier hoe jij karaoke king of queen wordt!


Meezingers en groepsnummers!

Dit zorgt voor de beste sfeer en de meeste interactie. Naast dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt en de tekst kent, is er al snel bijval van de rest van de zaal. Zo kan iedereen karaokeplezier beleven!

Professionele karaoke zanger
2 mannen die genieten van een professioneel karaoke
karaoke feest met een profesionele karaoke set

Hoeveel kost het om een professionele karaokeset te huren?

Een professionele set huren kost snel een paar honderd euro, voor een hele avond. Ook naargelang de meegeleverde accessoires en andere bijkomende kosten, zoals kilometervergoeding. Vaak is er korting mogelijk bij verhuurders, als je andere accessoires erbij huurt!

Een professionele karaokeset staat garant voor een unieke interactieve ervaring die gasten zich nog lang zullen heugen.

Kwaliteit van apparatuur, diversiteit van muziek en het comfort van je gasten tellen daarbij allemaal mee.

Bespreek al jouw wensen met jouw verhuurder, zodat je goed hebt nagedacht over wat je wilt en er geen problemen zijn tijdens de feestavond. Vragen staan vrij uiteraard!

⚡ Laat de voorbereidingen maar beginnen en warm je stembanden alvast op voor een topavond vol plezier, muziek en karaoke-gezelligheid!

FAQ bij het huren van een karaoke set

Bezoek onze FAQ-pagina voor antwoorden op veelvoorkomende vragen.

De platenkast is powered by
www.event-vrienden.nl